Wonderfull techniques

Passie voor haarHet kapsel is meestal de eerste eyecather bij een eerste ontmoeting. Deze word steeds gelinkt aan je persoonlijkheid. Daarom bezorgen wij U graag de perfecte look die volledig aangepast is aan Uw persoonlijkheid en wensen.

Wij als team vinden het belangrijk om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. Daarom scholen wij ons regelmatig bij. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het knippen en drogen van het haar, maar ook in specifieke kleur- en opsteektechnieken die jou een bijzonder look geven.


 

Naar de kapper gaan is bij ons een echt feest, dit met bubbels uiteraard.

Onze producten bieden zoveel meer..

Joico

Ontdek de magie van Joico, waar kwaliteit en zorg voor je haar samenkomen.

Onze hoogwaardige producten zijn doordrenkt met essentiële ingrediënten die niet alleen de kwaliteit bevorderen maar ook bijdragen aan de gezondheid en kracht van je haar.

Bij Joico koesteren we met passie , vertrouwen en geloof in de kracht van prachtig, gezond en sterk haar


Ontdek verder op de pagina wat elk gamma aan te bieden heeft <3.

K-pak Care

Overtollige hittestyling, chemische behandelingen of zware omgevingsinvloeden: zelfs broos en futloos haar maakt een grootse comeback. • Herstelt jaren van zichtbare schade. • Verdubbelt meteen de haarsterkte. • Zorgt voor meer glans. • Verbetert de elasticiteit en kambaarheid.

K-pak Color Thearpy

Blijft je kleur er niet intens en gezond uitzien? Zet ze dan vast! De formules van K-Pak Color Therapy helpen de intensiteit en het vocht diep vast te houden, terwijl ze kleurvervaging en beschadiging tegengaan.

Defy Damage

Het Defy Damage-verzorgingssysteem van JOICO beschermt elk haartype tegen de schadelijke effecten van dagelijkse hittestyling, UV-stralen en milieuvervuiling die leiden tot droog, dof en futloos haar. Deze baanbrekende oplossing tegen schade beschermt en versterkt haarbindingen voor gezonder haar: een haartransformatie die je meteen waarneemt.

Blond Life Blonde + Violet

Een stralende collectie verzorgingsproducten voor thuis die ontkleurd, behandeld of opgelicht haar beschermt, ontgift en laat stralen dan nooit tevoren, terwijl het schadelijke invloeden en ongewenste tinten tegengaat.

Joifull

JOIFULL MAAKT JE DROOMHAAR WAAR! De droom van langdurig, vol en luchtig volume gaat in vervulling! Met het krachtige trio bestaande uit JoiFull Volumizing Shampoo, Conditioner en Styler krijg je volle, weelderige en handelbare lokken die lang blijven zitten zonder ophopende, plakkerige resten achter te laten zoals bij veel volumeproducten. JoiFull creëert een natuurlijk uitziend, vol en voelbaar volume dat je veel zelfvertrouwen geeft.

Color Full

ANTI-FADE COLLECTIE Wil je na het salonbezoek die felle, fantastische, levendige kleur behouden? Voeg dan de JOICO® Colorful aan je haarverzorgingsroutine toe. JOICO Colorful is ontwikkeld met antioxidanten en een technologie die de kleurintensiteit een boost geeft. Het zorgt voor sterker en hersteld haar én beschermt tegen kleurvervaging.

Moisture Recovery

Uitgedroogd haar? Les de dorst! Deze waterminnende formules lessen de dorst van het droogste haar dankzij ons biodiverse Hydramine Sea Complex™. Dit geavanceerde complex combineert botanische ingrediënten en aminozuren met rijke, voedende, plantaardige boters en oliën.

Hydra Splash

Als fijn tot normaal haar naar vocht snakt, hydrateer je het met HydraSplash. Deze verzorgingslijn van JOICO is ontworpen om lang te hydrateren alsook om glans en zachtheid te leveren zonder te verzwaren. Fijn, droog en broos haar leeft weer op en voelt licht aan.

Youthlock

PRACHTIG HAAR IS TIJDLOOS Hou van je haar op elke leeftijd met de NIEUWE JOICO YOUTHLOCK: onze collectie haarverzorging die het haar werkelijk transformeert en zorgt dat het zijn jeugdige veerkracht, glans en hanteerbaarheid herwint en ondersteunt. Geformuleerd met collageen biedt dit fantastische viertal een verademing voor volwassen haar.