De ideale pinterestlook, daar dromen we allemaal van..

Perfect Hair

Droomde je altijd van dat perfecte haarbos, lange lokken en veel volume? Maar zijn je eigen haren iets te fijn of net te kort en wil je dit helemaal anders. Met de beste hairextensions is dit allemaal mogelijk, en kunnen wij jou droom waar maken ! Niet alleen kunnen wij met extensions meer volume en lange lokken bezorgen, maar kunnen wij ook met kleur spelen en accenten in de haren zetten.

Natuurlijk zijn wij Haartalent niet, als wij jou geen verschillende mogelijkheden kunnen geven dat volledig bij Uw profiel past. Zo is er dus ook keuze in onze technieken in hairextensions. Wij hebben er 2 aan te bieden.

Verder op de pagina vind u meer uitleg.

Keratine Extensions

Perfect om de meest mogelijk Hollywood hair resultaat te bekomen ! Klanten die heel fijn haar hebben of te kort haar hebben kunnen hiermee een totale make-over krijgen. Deze zijn ideaal voor als je graag lange een weelderige lokken wenst of om meer dikte en volume te kregen. Ook zijn deze super omdat je dan 4 maanden gerust bent. Buiten de tussentijdse controles, die zeer belangrijk zijn! ;-) Deze zijn wel niet meer herbruikbaar nadat je ze gedragen hebt. Keratine extensions zijn individuele lokjes die wij stuk per stuk in de haren plaatsen met een speciaal toestel hiervoor. Door dat de lokjes steeds 1 per 1 worden geplaatst bekom je hiermee een mooi natuurlijk resultaat zonder dat het opvalt dat je hairextensions draagt.

Tape Extensions

Deze zijn 1 van de beste oplossing voor klanten met specifieke problemen, zoals fijne en korte haren aan de slapen. Ook zijn ze ideaal voor klanten met fijn haar die graag meer massa en volume wensen (geen verlengingen) Wat hier ook een pluspunt aan is, is dat deze tapes herbruikbaar zijn tot 1 jaar na aankoop. Uiteraard dit met verzorging van de juiste producten! De tapes zijn kleine banden die in de haren worden geplakt. Deze zijn zeer fijn, waardoor ze mooi en soepel in de eigen haren vallen. Deze zouden wel om de 6 weken herplaatst moeten worden.