Een zenmomentje..

Beauty


Schoonheidsverzorging is een zen-momentje die wij, naast het stylen van jou haar, extra aanbieden. Dit geeft jou net dat extraatje, waar wij voor staan. Ons Team is perfect op elkaar afgestemd dus dat wordt alleen maar genieten. Als jou grote dag eraan komt, dan weet je ons te vinden.


Gellak

Verzorgde nagels is voor ons ook een must ! Niet alleen voor een kappersbeurt kan u bij ons terecht maar ook voor mooie en verzorgde nagels ! Wij maken gebruik van professionele gellak, met zoveel kleuren naar ieder zijn wils ! Deze gellak is de perfecte oplossing voor mensen die geen kunstnagels willen, maar wel wat meer wensen dan gewone dagdagelijkse nagellak. Gellak is een nagellak die uithard onder een uv-lamp waardoor de kleur langer en beter blijft. Ook de ideale oplossing voor de nagelbijters onder ons of wie gevoelige en poreuze nagels heeft dat snel afbreken. Zo kunt u de nagels versterken zonder gebruik van verlengingen en tips. Uw nagels zullen 2 tot 3 weken een optimale kleur en glans behouden.

Make-up

Gaat U binnenkort trouwen en wil u er op de mooiste dag van uw leven helemaal perfect uitzien ? Of wilt u graag uzelf verwennen? Allemaal perfect mogelijk ! Ons medewerkster Tiffany zorgt ervoor dat de make-up altijd op een goede manier aangebracht wordt, zodat het effect maximaal behouden blijft. Dankzij onze eyeliner, mascara, lippenstift en oogschaduw van de beste producten NEE MAKE-UP krijgt uw gezicht een magnifieke teint. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt, zodat u zorgeloos een hele dag, avond en nacht van je make-up kan genieten.